New Step by Step Map For su kaçağı tespiti

Wiki Article

İstanbul’da kameralı su kaçağı bulma ve kırmadan su kaçağı tespiti hizmetimizi Tıkanıklık Merkezi olarak son sistem makinelerimiz ve harika kadromuzla sizlere hızlıca ulaştırıyoruz.

Genel hatlarıyla tesisatçı kime denir sorusunun cevabını verdiğimize göre tesisatçının ne iş yaptığını ayrıntılarıyla anlatmaya geçebiliriz. Yukarıda belirttiğimiz gibi tesisatçı genel olarak evlerin su tesisatıyla ilgilenen kişilere verilen bir isim. 

Bir evde tesisatçı hizmetine her zaman olmasa da ara ara muhakkak ihtiyaç duyulur. Bu yüzden usta tesisatçı hizmetinden yararlanmak isteyen kullanıcıların aklına su tesisatı ne kadar tutar gibi sorular gelebilir.

Su kaçak tespit cihazı belirti vermeyen ve içe doğru su sızıntısı yapan arızaları da bulur ve ekibimiz sizing o anki arızanın dışında yakın zamanda oluşabilecek tüm tesisat sorunları hakkında da bilgi verir.

Firmamızda bulunan kameralı su kaçak tespiti için kullanılan cihaz ile kolaylıkla sorunun kaynağına ulaşabiliriz. Cihazımız sayesinde ulaşılan sorunu ekip arkadaşlarımız kontrol altına alır ve gereken tamiri gerçekleştirir.

Mutfak Tıkanıklığı Açma: Mutfak giderlerindeki yağ ve yemek artığı gibi tıkanıklıkları açıyoruz.

Pimaş Yıkama: Pimaş borularınızı tıkanıklıklardan arındırarak tesisatınızın uzun ömürlü olmasını sağlarlar.

Elbette semtimdeki sıhhi tesisat ustası da kazansın, fakat kazanırken kesin burasıdır, yok yok burasıdır, orası değilse burasıdır diyerek tahmin hesabı ile kırıp dökmesin.

Eğer su kaçak tespiti bu konulara dikkat edilmezse; mağduriyet yaşama ihtimali oldukça yüksektir. Bunun yanı sıra, bazen bireyler kaçak tespiti noktasında kendi tespit yapmak istemektedir. Kendi tespit yapmak isteyenlerin de dikkat etmesi gerekenler bulunuyor.

Müstakil dairemde banyom eski olduğu için tanıdık bir ustaya lavabosunu, tuvaletini ve duş yerini sıfileırdan yaptırdım, ancak su kaçağı tespiti şöyle bir sorunum var dairemin en altını eşya depolamak için kullanıyorum bodrum diye düşünebilirsiniz, ne zaman banyo daki su kaçağı tespit duş kullanılsa aşağıya damlama yapıyor, yaptırdığım ustaya sordum yeniden tadilat yapmamız gerekebilir dedi, bu işin cihazları var ancak onlarla direk nerede kaçak varsa ve damlama yapıyorsa bulunabilir dedi, bana nasıl propertyımcı olabilirsiniz, dediği gibi cihazla yeri bulunabiliyor mu ?

Termal özelliğe sahip olan bu cihazlar, duvar içerisindeki sıcak boruların yaymış olduğu ısıyı tespit eder. Böylece su kaçağı tespiti sıcak su borularında su akışının sağlıklı olmadığı ve suyun, dolayısıyla da ısının dağıldığı yerler belirlenir. Termal kameralar, çoğunlukla sıcak su tesisatı için kullanılan bir cihazdır.

Bu işlemleri kurumsal ya da bireysel ayırmadan tamamen uygun fiyat – yüksek kalite iş anlayışıyla birlikte gerçekleştirdik. İşte İstanbul’da ve diğer birçOkay şehirde bulunan şubesinde hizmet verdiğimiz o kurumsal firmalar…

Son teknoloji cihazlarımız ve uzman ekibimizle %100 müşteri memnuniyeti odaklı çalışıyoruz. Sizlere su kaçak tespiti konusunda hizmetlerimizi en su tesisatçısı profesyonel cihazlarla sunuyoruz. Su kaçağı tespitini yapan cihazlarımızla evinizi inşaat alanına çevirmeden su kaçağını tespit edip kırmadan onarımını yapıyoruz.

Kırmadan ve kesinlikle tesisatınıza Helloç bir zarar vermeden 100% noktasal olarak dinleme cihazları ile su kaçağı tespiti yapıyoruz. Hemen arayın servisimiz 30 dk da ayağınıza gelsin. Su kaçağı tespitinde artworkık tesisatınıza zarar vermeyin.

Report this wiki page